Intro....

Terapeutul folosindu-se de proprii receptori, de pasiunea, cunostintele si mainile sale, reuseste sa relaxeze, sa elibereze tensiuni, sa vindece si sa aduca o stare de bine.
Datorita profunzimii acestei interactiuni pacient - terapeut, maseurul are norocul de a "socializa" la un alt nivel, mult mai profund si de cele mai multe ori, fara cuvinte...

Tratamentele se efectueaza doar in localitatea Baia Mare, la domiciliul clientului!



duminică, 5 martie 2017

...Masajul anticelulitic...


Termenul celulita,nu neaparat este inflamatia pielii,poate in stadiile avansate , generic raspandit si folosit pe scara foarte larga, reprezinta afectiunea care se manifesta la nivelul pielii prin aparitia aspectului de “coaja de portocala”, dupa cum stim prea bine cu totii.

Masajul anticelulitic nu trateaza definitiv si complet celulita, insa poate contribui cu siguranta la uniformizarea suprafetei pielii prin ascunderea depunerilor de tesut adipos (grasime), vizibile sub forma umflaturilor inestetice.
 In conditiile in care ramane netratata, celulita poate conduce chiar la afectiuni serioase la nivelul pielii picioarelor. Factorii care ii determina aparitia si evolutia sunt de cele mai multe ori hormonali, legati de alimentatie,carentele si stilul de viata vicios sau nivelul de stres. Pana la varsta de 30 de ani un procent de 90% dintre femei dezvolta o forma sau alta de celulita, din cauza hormonilor feminini, iar foarte rar poate aparea si in cazul barbatilor.

Un masaj anticelulitic eficient inseamna frumusetea si sanatatea pielii, in plus combaterea factorilor de risc. Desi exista o practica generala pentru masaj care se specializeaza in masajul anticelulitic, orice masaj ce patrunde in profunzimea tesuturilor din zonele cu probleme, va reduce in mod optim aspectul celulitei.


Specialistii spun ca masajul anticelulitic efectuat corect produce un anumit grad de disconfort, insa el nu trebuie sa fie dureros sau sa produca vanatai si alte leziuni. Intensitatea manevrelor trebuie sa fie adaptata de catre terapeut gradului de rezistenta al pacientului.


Masajul anticelulitic este contraindicat persoanelor care sufera de afectiuni dermatologice si de varice, intrucat poate agrava simptomatologia si poate produce complicatii importante.

Un comentariu:

  1. Soacra mea aproape că m-a omorât, m-a dat afară din casă de multe ori, soțul meu a vrut mereu să semnez un ardei de divorț, totul pentru că nu am putut să rămân însărcinată, până l-am cunoscut pe Dr. DAWN ACUNA, Acest doctor Ea a promis că mă va ajuta după ce i-am explicat situația și chiar acum vreau să-i mulțumesc Dr. Dawn pentru că s-a ținut de cuvintele ei. În acest moment, soacra mea și soțul meu mă iubesc atât de mult. Sunt insarcinata, totul datorita Dr. Dawn acuna, contactati-o daca aveti dificultati sau situatii proaste chiar acum.
    *Dacă vrei să-ți schimbi soacra.
    *Daca vrei sa ramai insarcinata.
    *Dacă vrei să-ți întorci iubitul.
    *Dacă vrei ca vraja să fie activă.
    Si etc.
    Scrie-i pe Whatsapp: ,{ +2348032246310 }

    RăspundețiȘtergere